Марафон схуднення

Марафон Оксани Оробець – вчимося худнути гарно та правильно

Супер ефективний марафон схуднення від автора гучного курсу «Фітнес дієтологія»

Мене звуть Оксана Оробець, 5-ти кратна чемпіонка світу з фітнесу та магістр із дієтології.

Як експерт зі спортивного та здорового харчування я проводжу велику кількість навчальних заходів – курси навчання, семінари, вебінари, особисті консультації дієтолога. Аналізуючи свій багаторічний досвід експерта, я собі зробила висновок: людям буває складно сприймати інформацію в сильно концентрованому вигляді.

Після 2-х годинного семінару, у кращому разі, аудиторія засвоює близько 30% отриманої інформації, яку починає застосовувати практично.

І справа не в тому, що зі мною, як з лектором, щось не так, або слухач попався неуважний. Насправді це абсолютно нормально, коли з великого потоку інформації вибирається якась певна частина, а реально застосовується в реальному житті і того менше.

Але я звикла працювати на абсолютний результат, тому почала міркувати, як можна максимально ефективно навчати дієтології та правил харчування таким чином, щоб нові знання застосовувалися на 100% і закріплювалися на рівні здорових звичок.

У результаті мій вибір зупинився на сучасному форматі — Марафон онлайн. Марафон Оксани Оробець – це навчальні прямі ефіри протягом 14-21 днів, у ході яких інформацію доношу дозовано, а не «навантажу» всім і відразу, як це відбувається на курсах навчання.

Отже, як я проводжу марафон схуднення?

Перед початком кожного марафону я прописую 7 обов’язкових правил харчування та 7 правил тренувань.

Навіщо потрібні правила? Це короткі постулати, в яких я формулюю чіткі інструкції, від яких продуктів потрібно відмовитися, а які продукти обов’язково потрібно включити до раціону, пояснюю, яким має бути постійне фізичне навантаження і т.д.

Ці правила допомагають та нагадують учасникам, що можна, а що бажано не робити.

Марафон Оксани Оробець — це, як правило, близько 5 навчальних вебінарів, на яких я розбирають теми: «Як порахувати для себе необхідну кількість білків, жирів, вуглеводів», «Основні помилки при схудненні», «Що з харчових і спортивних добавок потрібно / не потрібно вживати», «З чого має складатися тренування», а також «Що ви повинні знати під час роботи з персональним тренером».

На цих вебінарах я поетапно даю інформацію, і в учасників є час усвідомити, випробувати все на практиці, а це означає отримати свій досвід і дати мені зворотний зв’язок.

Я спеціально створюю під кожен свій марафон онлайн — спеціальний чат для слухачів, щоб можна було в будь-який час поставити запитання, уточнити якісь моменти, поділитися своїм досвідом, попросити про підтримку, написати, що зрозуміло, а що — немає. У чаті завжди своє окреме життя, і я дуже люблю, коли починаються питання, тому що часто буває: хтось ставить запитання, і в чаті відразу ж з’являються повідомлення типу, що «О, саме це я хотів(а) запитати, але не знав(а) як сформулювати думку» чи «Так, і в мене так само! А я то думав (а), що це тільки моя проблема» і т. д. Чат допомагає комунікувати, дає підтримку всім учасникам, і, коли ви розумієте, що ви не самотні у своїх проблемах/запитах/ хвилюваннях – марафон онлайн перетворюється на місце, де всі учасники стають згуртованою командою однодумців.

У свій марафон схуднення я додала тренування для тих, хто не має можливості або часу їздити в спортзал — це тренування без додаткового обладнання, і їх можна виконувати як вдома, так і на роботі — в будь-який зручний час.

Також є тренування, які можна виконувати в залі – для тих, хто має час і можливість.

Відео завдання пояснюють техніку виконання та містять завдання, яке учаснику необхідно виконати.

Тренування підходять для будь-якого типу підготовленості та можуть виконуватись у будь-якому зручному темпі.

Психологія схуднення як частина марафону

Я помітила, що дуже часто результати учасників залежать від їхнього психологічного настрою: є встановлення та настрій – буде результат.

На жаль, на багатьох тиснуть проблеми, обмеження, упередження та комплекси, нав’язані ззовні.

Саме тому я включила в свій марафон схуднення 2 лекції від практикуючого лікаря-психолога.

Знаю по собі, наскільки важливо відчувати впевненість у власних силах, і як це полегшує рух до мети.

Управління своїм часом і навички планування не менш важливі у досягненні цілей, тим більше якщо потрібно змінювати свої харчові звички. Тому 1 лекція на тему таймінгу також включена до марафону Оксани Оробець.

Втрачаємо кілограми – заробляємо призи J

Для того, щоб учасникам марафону було не лише цікаво вчитися, а й отримувати результати від своїх нових знань, я включила в процес навчання момент змагання.

За результатами марафону буде сформовано Топ-10 найкращих результатів: оцінюватимемо «таючі» обсяги і вагу до і після і визначатимемо переможців.

Звісно, моя мета не «схуднути когось» ¦швидко, тим більше, що за 2-3 тижні чекати супер результатів неможливо, і не вірте рекламі «чудо спалювачів жиру». Якщо говорити в цифрах, то найкращий результат за підсумками марафону був 8 кг. У середньому все стабільно учасники скидають по 2-3 кг.

 

Мета моїх марафонів – дати реальні знання та розуміння основ дієтології та правильного харчування.

 

Марафон  Оксани Оробець  – це мій особистий 15-річний досвід, який я акумулювала й «упакувала» в цікаве і точно ненудне навчання — з подарунками, призами, класною компанією та бонусом у вигляді красивого тіла.

 

Записуйтесь на мій марафон схуднення — будемо худнути правильно і красиво!

Опубликовано: 01.11.2019 в 10:48